Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sötétvágyak

Kósza este

 Magam sem értem mi történik. Ha meglátom görcsöl a gyomrom, zavarban vagyok, ha nem látom őt keresem, folyton rá gondolok…. -Mi a fenét keresel itt? -Kérdezi félhangosan,mikor közel érek. -Igazság szerint pont téged. Azt meséltem, hogy látni akarlak.. Eljöttem és itt állok előtted.  Végig néz rajtam, látom a szemében , hogy tetszik a dolog.. ,de… Tovább »

Escort és a pornó sötét oldala

Ritkán szoktam böngészni a 444.hu-n de ezt a videót elhoztam nektek .. eléggé merész,hogy ennyi idősen mer beszélni arról amiben élt..    Nos.. nem rég került a szemem elé a videó.. tisztába voltam vele természetesen kiről is van szó.. De mélyen meglepett,hogy beszélt egy olyan világról amiről nem sokan sőt.. Szinte senki nem mer..Rengeteg minden… Tovább »

Álomkép

Tudod amikor megismertelek nem.hittem hogy valaha is hosszabban kelhet valaki..majd rávilágítottál dolgokra és rádöbbentem,hogy mit jelent a boldogság.Az az igazi boldogság mikor rád nézek a szemedbe és azt a szeretetet látom amit én is adok..viszonzott!soha senkinél nem éreztem ezt Amit jelentesz nekem leírhatatlan és megfoghatatlan..hisz nem látod ez csak így belülről fakad… Amikor felkeltem ma… Tovább »

Klotild kalandjai

Nők nem tudják mit akarnak,de dühösek,ha nem kapják meg.   Így vagyunk összerakva,és a társadalom eléggé színes foltjai vagyunk..:) Mindenhez értünk és eléggé nagy az akaratunk.Mint a mai szereplőnk.. Nevezzük Klotildnak.Egy pöttyös bögrét áruló kis boltba dolgozott,nagyon szerette a pöttyös dolgokat..Egy szép napon… mikor a pöttyös boltból hazafele tartott megpillantott egy szép szemű lányt a… Tovább »

Szajha kalandok 1/…

Egy ismerős nővel elmentünk egy orvos bálba ahová az egyik barátnőmtől meghívót kaptunk.Volt asztalunk is amin rajta volt a nevünk és nekünk bérelték. Néha ott ültünk mindketten ha éppen nem valakivel enyelgett vagy nem dugták valamelyik előadó teremben. A nőn egy mellemelő egy nylon blúz és egy miniszoknya volt és két citromsárga harisnya amit egy… Tovább »

Három nő és egy kis plusz

Régóta  izgatnak a nõk szexuálisan. De kevés olyan ember van akivel alkalmam lett volna nem csak páros játékra hanem esetleg többre…  Történt egy nap, hogy kedves barátnõm,aki épp azidõtájt lett szingli felkeresett egy kis barátnõi vigasztalásra, ivásra volt szüksége.. Felhívott magához  ahol már egy barátnõjével borozgattak és zenét hallgattak. Beszálltam én is és borozgattunk hárman,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!