Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sötétvágyak

Őrült sikoly

Csókja forró folyam volt a vállamon, Emma szeme csillogón nézett az enyémbe, magához húzott csókolni, teljesen végem lett. A szemem könnyes lett valahogy, remegett mindenem, és nagyon jó volt Emmához olyan közel. Elfelejtkeztem róla, hogy három lány szexel kicsit arrébb, csak ketten léteztünk akkor. Párizs a fények városa, nekem a szex, szerelem városává is vált… Tovább »

Last night

Sötét éjjel csillagfényben, varázsos hold alatt, odaadtam fázó lelkem, testem. Zárd karodba, szeresd gyorsan, s nem hagynak el bajban, gondban. Veled lesznek álmaidban!   Elaludt itt fekszik a mellkasomon. Már lenyugodott mélyen alszik.Aranyos lelki manóm.Valaki megkérdezné szeretem e vagy fontos e?Persze.Legfontosabb.Betakarom..kimegyek cigizni..Rettenetesen hideg van főleg egy ingbe.Fázok.Mélyen elgondolkozok.. az élet apró dolgain..Miért csak most jött?… Tovább »

Nyakkendő használata

A Te kezedre nem is fog kelleni nyakkendő… SE nyakra..majd a szemedre..De az talán másik bejegyzésbe kerül. Lefogom a kezed mikor a falhoz nyomlak.. közben a nyakadat csókolgatom.. majd egyik kezemet elveszem, de a tieidet nem engedem el.. finoman végigsimogatlak.. egészen az ajkaidtól, az oldaladat a fenekedet és a combodat… belül is :$ és visszafordulok… Tovább »

Titkos fotók

Lerogyott mellém a kanapéra. Szája még  fénylett a nyáltól és a puncinedvtől.. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy akár 3-4 menetre is képes. E. önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.– Meg ne próbáld! – szóltam rá erélyesen.– OK-OK! – válaszolta szinte mentegetőzve.Pár szexi kép belefér, de azért pornósztár nem vagyok. Már… Tovább »

Amit nem tudtál a Pride-ról

1. A pride eredetileg a stonewall-i felkelésnek állít emléket 1969-ben az LMBT emberek még nem találkozhattak nyilvános helyeken, a melegbárokban pedig folyton razziáztak a rendőrök. Az Amerikai Pszichológiai Társaság ekkor még mentális betegségnek tekintette a homoszexualitást: elektrosokk-terápia és elmegyógyintézet várt azokra, akik felvállalták identitásukat. A felkelés éjszkaáján a Manhattan West Village városrészében található Stonewall Inn… Tovább »

Légiutaskísérő

Esetleg,ha megtetszett a cikk megköszönöm a megosztást valamint ha több bejegyzésemet szeretnéd látni nézz szét az ajánlóban, hátha megtetszik valamelyik.  A face oldalamat Itt találod.  Szívesen várom a leveleket kérdéseket és kéréseket is.   ... Tovább »

Ajándék a futártól

Csöngettek. Ez biztosan a futár. Amikor kinyitottam az ajtót, egy fiatal lány állt velem szemben, kezében egy dobozzal. Nem szokásom lányokat megbámulni, de Ő annyira gyönyörű volt, hogy nem tudtam levenni a szemem róla. Percek múlva föleszméltem szépségéből.-Jó estét kívánok! A glstől jött, igaz?- kérdeztem.-Jó estét! Igen, meghoztam a csomagot.-Óó, de jó. Már vártam! Gyere beljebb!- invitáltam… Tovább »

Barátnői csevej

Anyámékat vártuk látogatóba, hogy megnézzék a mi kis otthonunkat – ami inkább hasonlított egy pornófilm forgatási helyszínre –  az igazat megvallva a kapkodást megelőző másfél órában még nem vártuk őket, de aztán csöngettek. Míg jó,hogy gyorsan sikerült eltüntetni az esti buli nyomait a hálószobából, a nappaliból és a fürdőből. Kitakarítottam. Párom addig lement a legközelebbi étterembe, elvitelre… Tovább »

Egy idegen

A  Balatonon töltöttünk egy hétvégét. A szállásunk egy házban volt  két ágyas szobákban. Mivel páratlanul voltunk, én maradtam egyedül az egyik szobában. Az épület fent volt a hegy tetején, gyönyörű kilátást biztosítva a tóra, a városra és az egész környékre. Délután érkeztünk és miután elfoglaltuk a szobáinkat, szétnéztünk a területen. Volt egy társaság; germánoknak öltöztek. Volt… Tovább »

Kósza este

 Magam sem értem mi történik. Ha meglátom görcsöl a gyomrom, zavarban vagyok, ha nem látom őt keresem, folyton rá gondolok…. -Mi a fenét keresel itt? -Kérdezi félhangosan,mikor közel érek. -Igazság szerint pont téged. Azt meséltem, hogy látni akarlak.. Eljöttem és itt állok előtted.  Végig néz rajtam, látom a szemében , hogy tetszik a dolog.. ,de… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!