Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sötétvágyak

Klotild kalandjai

Nők nem tudják mit akarnak,de dühösek,ha nem kapják meg.   Így vagyunk összerakva,és a társadalom eléggé színes foltjai vagyunk..:) Mindenhez értünk és eléggé nagy az akaratunk.Mint a mai szereplőnk.. Nevezzük Klotildnak.Egy pöttyös bögrét áruló kis boltba dolgozott,nagyon szerette a pöttyös dolgokat..Egy szép napon… mikor a pöttyös boltból hazafele tartott megpillantott egy szép szemű lányt a… Tovább »

Három nő és egy kis plusz

Régóta  izgatnak a nõk szexuálisan. De kevés olyan ember van akivel alkalmam lett volna nem csak páros játékra hanem esetleg többre…  Történt egy nap, hogy kedves barátnõm,aki épp azidõtájt lett szingli felkeresett egy kis barátnõi vigasztalásra, ivásra volt szüksége.. Felhívott magához  ahol már egy barátnõjével borozgattak és zenét hallgattak. Beszálltam én is és borozgattunk hárman,… Tovább »

Reggeli nyalakodás

Kora reggel van… Még aludnék persze ha valaki hagyna :). Finom női kezek keltettek..:$ Percek alatt olyan nedves lettem, hogy a bugyimon is átitatódott. Valami félelemmel ötvözött kéjes kíváncsiság volt bennem. Gondolom Ő is megérezhette, hogy nedves lett a bugyim mert egyre jobban elengedte magát, először csak benyúlt a bugyimba és közvetlenül simogatott, majd le… Tovább »

Meglepetés a barátnőmtől

Csak egy álom… is lehetne akár…Szombat reggel van… a türkizkék sötétítő függöny mögül, már kezdenek beszivárogni a nap sugarai. A mai az egy igazán csendesen induló reggel. Első utam az ablakhoz vezet. Tél van. Kilépek az erkélyre és látom, frissen esett hó teríti be a fákat, nem sok… ettől még nem áll meg a közlekedés,… Tovább »

Hálószobatitkok adása

Nem régiben láttam egy interjút amibe Gallusz Niki és párja szerepelt .Ez a műsor a Hálószobatitkok..pont a névnapomon adták le ,bár én a karácsonyi őrület miatt csak a napokban láttam.. de nem is baj rengeteg kérdés keringett bennem.. 🙂 De igazából a saját életemből tudom,hogy teljesen igaza van,hogy nem az a kérdés,hogy a család vagy… Tovább »

Girlfriend Tag :)

Girlfriend Tag  Mikor ismerkedtetek meg?2015.06.21 Mikor volt az első csók? Népkert első találkozás után pár héttel  Mikor volt az első randevú?Már az első találkozás is az volt,azért mert ő nem tudta még az volt 🙂  Mikor vállaltátok fel a kapcsolatotokat?Az első perctől szinte  Mikor aludtatok együtt először?A születésnapomon 🙂 2015.09. 19 Hol ismerkedtetek meg?Tinder:D Hol volt… Tovább »

Pride,avagy az a program amit utálni kellene ??

Nekem is csak úgy mint a többi erotikus blogolónak feltették a kérdést. Szerintem jó dolog a pride? Mit gondolok?? Összegezném pár mondattal mit is jelent szerintem ez az esemény,valamint egyet értek e azzal,hogy 4 fal között legyenek a melegek? Pride azért jött létre,hogy a melegeket is elfogadják azaz a jogaikért harcolnak!! A világ minden táján… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!