Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sötétvágyak

Barátnői csevej

Anyámékat vártuk látogatóba, hogy megnézzék a mi kis otthonunkat – ami inkább hasonlított egy pornófilm forgatási helyszínre –  az igazat megvallva a kapkodást megelőző másfél órában még nem vártuk őket, de aztán csöngettek. Míg jó,hogy gyorsan sikerült eltüntetni az esti buli nyomait a hálószobából, a nappaliból és a fürdőből. Kitakarítottam. Párom addig lement a legközelebbi étterembe, elvitelre… Tovább »

Egy idegen

A  Balatonon töltöttünk egy hétvégét. A szállásunk egy házban volt  két ágyas szobákban. Mivel páratlanul voltunk, én maradtam egyedül az egyik szobában. Az épület fent volt a hegy tetején, gyönyörű kilátást biztosítva a tóra, a városra és az egész környékre. Délután érkeztünk és miután elfoglaltuk a szobáinkat, szétnéztünk a területen. Volt egy társaság; germánoknak öltöztek. Volt… Tovább »

Álomkép

Tudod amikor megismertelek nem.hittem hogy valaha is hosszabban kelhet valaki..majd rávilágítottál dolgokra és rádöbbentem,hogy mit jelent a boldogság.Az az igazi boldogság mikor rád nézek a szemedbe és azt a szeretetet látom amit én is adok..viszonzott!soha senkinél nem éreztem ezt Amit jelentesz nekem leírhatatlan és megfoghatatlan..hisz nem látod ez csak így belülről fakad… Amikor felkeltem ma… Tovább »

Klotild kalandjai

Nők nem tudják mit akarnak,de dühösek,ha nem kapják meg.   Így vagyunk összerakva,és a társadalom eléggé színes foltjai vagyunk..:) Mindenhez értünk és eléggé nagy az akaratunk.Mint a mai szereplőnk.. Nevezzük Klotildnak.Egy pöttyös bögrét áruló kis boltba dolgozott,nagyon szerette a pöttyös dolgokat..Egy szép napon… mikor a pöttyös boltból hazafele tartott megpillantott egy szép szemű lányt a… Tovább »

Life erotic 1/

Esetleg,ha megtetszett a cikk megköszönöm a megosztást valamint ha több bejegyzésemet szeretnéd látni nézz szét az ajánlóban, hátha megtetszik valamelyik.  A face oldalamat Itt találod.  Szívesen várom a leveleket kérdéseket és kéréseket is.   ... Tovább »

Év végi összesítő -2016

Hol is kezdhetném? Kezdem ott, hogy köszönetet mondok nektek – az olvasóimnak – akik végig követtek engem, és a blogot ebben az évben és buzdítottak, beszéltek velem, küldték a sok pozitív és támogató energiát. Hálás vagyok azért amit  tettetek, hogy ez a közösség itt létrejött, mert valljuk be,én megépítettem az alapokat, de ti tettétek normális… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!