Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sötétvágyak

Őrült sikoly

Csókja forró folyam volt a vállamon, Emma szeme csillogón nézett az enyémbe, magához húzott csókolni, teljesen végem lett. A szemem könnyes lett valahogy, remegett mindenem, és nagyon jó volt Emmához olyan közel. Elfelejtkeztem róla, hogy három lány szexel kicsit arrébb, csak ketten léteztünk akkor. Párizs a fények városa, nekem a szex, szerelem városává is vált… Tovább »

Last night

Sötét éjjel csillagfényben, varázsos hold alatt, odaadtam fázó lelkem, testem. Zárd karodba, szeresd gyorsan, s nem hagynak el bajban, gondban. Veled lesznek álmaidban!   Elaludt itt fekszik a mellkasomon. Már lenyugodott mélyen alszik.Aranyos lelki manóm.Valaki megkérdezné szeretem e vagy fontos e?Persze.Legfontosabb.Betakarom..kimegyek cigizni..Rettenetesen hideg van főleg egy ingbe.Fázok.Mélyen elgondolkozok.. az élet apró dolgain..Miért csak most jött?… Tovább »

Barátnői csevej

Anyámékat vártuk látogatóba, hogy megnézzék a mi kis otthonunkat – ami inkább hasonlított egy pornófilm forgatási helyszínre –  az igazat megvallva a kapkodást megelőző másfél órában még nem vártuk őket, de aztán csöngettek. Míg jó,hogy gyorsan sikerült eltüntetni az esti buli nyomait a hálószobából, a nappaliból és a fürdőből. Kitakarítottam. Párom addig lement a legközelebbi étterembe, elvitelre… Tovább »

Vad szex avagy CSAPJ a falhoz

A vad szex legnagyobb előnye, hogy feszültségoldó, és a legképtelenebb napok végén is képes vagyok rá, hogy a fáradt gőzt levezessem, aztán újra szépnek lássam a holnapot vagy a hetet. Csak a megfelelő partner kell hozzá. Ő. De kivel is lehetséges a VAD SEX? Megbízható emberrel Aki tudja hol a határ Aki tisztel És aki… Tovább »

Gyertyafényes meglepetés

Esetleg,ha megtetszett a cikk megköszönöm a megosztást valamint ha több bejegyzésemet szeretnéd látni nézz szét az ajánlóban, hátha megtetszik valamelyik.  A face oldalamat Itt találod.  Szívesen várom a leveleket kérdéseket és kéréseket is.   ... Tovább »

Life erotic 1/1…

Esetleg,ha megtetszett a cikk megköszönöm a megosztást valamint ha több bejegyzésemet szeretnéd látni nézz szét az ajánlóban, hátha megtetszik valamelyik.  A face oldalamat Itt találod.  Szívesen várom a leveleket kérdéseket és kéréseket is.   ... Tovább »

Három nő és egy kis plusz

Régóta  izgatnak a nõk szexuálisan. De kevés olyan ember van akivel alkalmam lett volna nem csak páros játékra hanem esetleg többre…  Történt egy nap, hogy kedves barátnõm,aki épp azidõtájt lett szingli felkeresett egy kis barátnõi vigasztalásra, ivásra volt szüksége.. Felhívott magához  ahol már egy barátnõjével borozgattak és zenét hallgattak. Beszálltam én is és borozgattunk hárman,… Tovább »

Reggeli nyalakodás

Kora reggel van… Még aludnék persze ha valaki hagyna :). Finom női kezek keltettek..:$ Percek alatt olyan nedves lettem, hogy a bugyimon is átitatódott. Valami félelemmel ötvözött kéjes kíváncsiság volt bennem. Gondolom Ő is megérezhette, hogy nedves lett a bugyim mert egyre jobban elengedte magát, először csak benyúlt a bugyimba és közvetlenül simogatott, majd le… Tovább »

Év végi összesítő -2016

Hol is kezdhetném? Kezdem ott, hogy köszönetet mondok nektek – az olvasóimnak – akik végig követtek engem, és a blogot ebben az évben és buzdítottak, beszéltek velem, küldték a sok pozitív és támogató energiát. Hálás vagyok azért amit  tettetek, hogy ez a közösség itt létrejött, mert valljuk be,én megépítettem az alapokat, de ti tettétek normális… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!