Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sötétvágyak

Őrült sikoly

Csókja forró folyam volt a vállamon, Emma szeme csillogón nézett az enyémbe, magához húzott csókolni, teljesen végem lett. A szemem könnyes lett valahogy, remegett mindenem, és nagyon jó volt Emmához olyan közel. Elfelejtkeztem róla, hogy három lány szexel kicsit arrébb, csak ketten léteztünk akkor. Párizs a fények városa, nekem a szex, szerelem városává is vált akkor, Emmát örökké tudtam volna szorítani a kezeim között, és csókolni, egészen ájulásig. De Emma felszólított, hogy nézzem a lányokat, a következő szituáció zajlott le. Megremegtünk mindketten, olyan forró események pörögtek a szobában.
Klári a hátán feküdt, apró melleit gyömöszölte, emelgette a csípőjét, mert két oldalán Anett és Polly kuporgott. Polli piros nyelve élénken nyalogatta Klári rózsaszín ánuszát, szétvetett combjai egyikét fogva. Klári sóhajtozott, mert Anett nyelve pedig a punciját nyalogatta hosszában. A három lány élénken belemerült a szexbe, egymás simogatásába, mintha mindig is erre vágytak volna. Rám tört valami ismeretlen érzés a hármast nézve, én is részt akartam venni a lányos játékokban. Ekkorra már nagyon be voltam indulva, mondhatni, teljesen a látvány hatása alá kerültem.
– Mi lenne, ha közelebb mennénk egy egészen kicsit?
Emma megnyalta a fülcimpámat, rám sóhajtozott, és felhúzott a parkettáról. A lányok mellé léptünk, hevesen csókolózni kezdtünk, de úgy hogy pontos rálátás kapjunk a lányokra. Emma ekkor már egy kicsit fogdosott is, benyúlt a fekete bikinim alá.Melleink vonzódva összeértek. Megragadtam fenekének gömbjét, finoman gyűrtem a kezemben. A nyelvünket kidugtuk, úgy érintkeztünk. Emma lehúzott minket Pollyék mellé, megcsapott a szex illata. Beszálltunk a közösbe, én Pollyt választottam, ő Emmát.A két punci hálásan ontotta nedveit, hol magamat simogattam, hol Polly hüvelyében jártam két ujjal. Nem gondoltam soha, hogy izgatónak fogok találni egy nedves puncit, de akkor úgy volt.
– Óh, ez az bébi, dugj meg az ujjaddal, érezni akarom, hogy kitöltesz. – Rendes munkát akartam végezni, ezért Pollynak szenteltem ekkor a figyelmemet.
Négykézláb ereszkedtem, és a csiklójára koncentráltam. Dörzsöltem, néha a nyelvem a hüvelyébe tolult.Majd ujjaztam akkor a csiklóját nyaltam. A végeredmény hatalmas orgazmus közbeni sikoly.Polly dobálta a testét élvezete pillanatában. Közben Anettet is eléveztette Emma, Klári is a sok kényeztetéstől csúcsra került. Amikor felnyögött óriásira megszorította a melleit, azt hittem, majd fáj neki, de úgy láttam, úgy élvezi igazán. Ekkor a három lány körénk állt mosolyogva, szemeik csillogtak, puncijukon még fel sem száradtak élvezeteik nedvei. 
– Most ti jöttük lányok, rendesen betömjük és kielégítjük, minden édes lyukacskátokat!

Folytatása következik.É

Esetleg,ha megtetszett a cikk megköszönöm a megosztást valamint ha több bejegyzésemet szeretnéd látni nézz szét az ajánlóban, hátha megtetszik valamelyik. 

A face oldalamat Itt találod. 

Szívesen várom a leveleket kérdéseket és kéréseket is. 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!